Flyttstäd Uppsala

Vi städar och underlättar din flytt

Övriga tjänster

Hemstäd

Vår kompetenta och noggranna hemstädningstjänst är ofta efterfrågad och ger många hushåll en enklare och smidigare vardag. Ett suveränt sätt att få mer tid till sin familj och sina intressen, RUT-avdragsgillt dessutom.

Vår duktiga städpersonal kommer hem till er och utför städningen på angivna tider. Det enda du själv behöver tänka på är att plocka undan ordentligt innan så vi kan jobba så effektivt som möjligt.

Att knyta ett hemstädningsabbonemang hos oss är mycket förmånligt. Månadsavgiften blir lägre, tjänsten utförs regelbundet och samma lokalvårdare städar hemma hos dig vid varje tillfälle. Du kan välja mellan att fä hemstädningen utförd en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden.

Butiksstäd

Vi erbjuder även butiksstäd för butiker av alla slag. Vi anpassar städningen åt våra olika kunders specifika önskemål och kan städa alla dagar i veckan, på kvällstid om det behövs. Eftersom hygienen är särskild viktig i butiker med matvaror så är noggrannhet alltid av största vikt. Vi gör din butik ren och fräsch varje dag! Flexibilitet, tidspassning och erfarenhet är tre andra nyckelord för oss.

Du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av någon av våra städtjänster.

Vi städar så att din flytt flyter på ett smidigt sätt!