Flyttstäd Uppsala

Vi städar och underlättar din flytt

Flyttstäd

EN DETALJERAD CHECKLISTA GARANTERAR PERFEKT STÄDRESULTAT

Vi genomför vår kompetenta och effektiva flyttstädning enligt noga fastslagna rutiner. Inget lämnas åt slumpen och vi följer alltid checklistan punkt för punkt, rum för rum. Här är de städinsatser som vi utför i en flyttstädning.

Köket

Vi dammsuger och våttorkar golvet samt rengör armaturer in- och utvändigt. Spis och ugn rengörs noggrant.  Skåp och lådor avfettas och rengörs in- och utvändigt, inklusive knoppar och handtag. Mikrovågsugn och köksfläkt rengörs. Kyl, frys och diskmaskin rengörs inuti, utanpå, ovanpå och bakom. Vi rengör även skärbrädor på båda sidor.

Grovkök/tvättstuga

Tvättmaskinen rengörs, både på in- och utsidan, liksom torktumlare och torkskåp. Vi dammsuger golv, torkar av ventiler och rör och rengör golvbrunnar.

Toalett/dusch

På toaletten rengör vi självklart alla sanitära enheter. Området bakom toalettstolen och under badkar inräknas. Vi dammsuger och våttorkar golvet, rengör speglar, skåp och ventiler. Kakel avkalkas och görs rent.

Övriga rum

Vi torkar av trappor, dammsuger och våttorkar golv och torkar av garderober på alla sidor. I hallen gäller samma som i vardagsrum och övriga rum.

Fönster

Vi putsar dina fönster, rengör fönsterbågar och karmar och dammar och torkar av persiennerna.

Allmänt

Alla detaljer på dörrar, samt snickerier, karmar och golvlister rengörs/torkas av. Element rengörs, liksom utrymme bakom och mellan. Vi avfettar eluttag, strömbrytare, ventiler och dylikt.

Vi städar så att din flytt flyter på ett smidigt sätt!